Info

VPS - Navidezni zasebni strežniki od mesečno - Domene že od - Cpanel Gostovanje - Kloxo/LxAdmin Gostovanje

 

VPS niso na zalogi - Svetujemo Vam najem VPS strežnikov RamNode !

VPS Paket VPS 1/ DE VPS 1/ DE VPS 2/ DE
Prostor na strežniku 20 GB 40 GB 60 GB
Bandwidth / Mesečni Promet 300 GB 600 GB 800 GB
Garantirani spomin (Ram) 256 MB 512 MB 768 MB
Burstable RAM - SWAP spomin 384 MB 768 MB VSwap 1280 MB
Operacijski sistem CentOS 6 CentOS 6 CentOS 6
Kontrolni plošča SolusVM SolusVM SolusVM
Virtualizacija OpenVZ OpenVZ OpenVZ
Privatne IP številke 1 2 2
CPU - equal share Intel Xeon Lynnfield Intel Xeon Lynnfield Intel Xeon Lynnfield
WHM/Cpanel : Cena Mesečno ne Opcija Opcija
Lokacija Frankfurt / DE Frankfurt / DE Frankfurt / DE
Mesečna Cena
Naročilo Naroči Naroči Naroči

Vam paketi klasičnega spletnega gostovanja ne ponujajo dovolj? Če potrebujete večjo kontrolo nad strežnikom in več kapacitet, kot vam jih ponujamo v naših navadnih in reseller paketih gostovanj, vas bo verjetno zanimal namenski strežnik. Bi želeli imeti lasten strežnik, nad katerim bi imeli popolno kontrolo? Torej je najboljša rešitev za vas VPS gostovanje. Ne glede na to, da je VPS strežnik za tiste, ki hočete več, vam nudimo ugodno VPS gostovanje na naših strežnikih.

VPS je kratica za virtualni privatni strežnik (angl. virtual private server). Oznaka virtualni strežnik izhaja iz dejstva, da fizične enote strežnika niso zgolj njegove, pač pa si jih delijo različni virtualni strežniki. Za primerjavo si zamislite dvoglavo bitje z enim telesom, nad katerim imata kontrolo obe glavi. Ker je težko reči, kje se ena oseba začne in kje konča, se uvede pojem virtualen - dve virtualni bitji v enem "paketu". VPS sistem je v resnici še kompleksnejša zadeva, saj si posamezni virtualni strežniki delijo tudi fizični pomnilnik. Če bi to prenesli na naš primer, bi to bitje imelo v eni glavi dve osebnosti, ki bi imeli med seboj neodvisne in virtualno ločene spomine (eno bitje ne more neposredno dostopati do spominov druge osebe). Oznaka privatni strežnik pa izhaja iz drugega dejstva, da imate nad njim vse administratorske pravice. V uporabi so tudi imena: namenski strežnik, lastni strežnik, dedicated server.

Za VPS gostovanje se navadno odločijo lastniki večjih portalov, spletnih trgovin in skupnosti. Spletno VPS gostovanje je za vse, ki zahtevate več! To gostovanje vam omogoča, da nanj vežete neomejeno število domen, tako dodatnih, kot parkiranih. Bodite sami administrator! Preko SSH terminalnega dostopa boste lahko svoj VPS ponovno zagnali, zaustavili, upravljali procese znotraj operacijskega sistema,...

VPS teče na zanesljivem Linux sistemu, ki je pod našim vzdrževanjem. Vzdrževanja strojne opreme kot stranka ne boste deležni. To je v naših rokah. S tem boste prihranili ogromno časa in denarja.

LiveZilla Live Chat Software